Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Generell informasjon

Postadresse
KORNBØNDENES INTERESSEORGANISASJON
Høyvangvegen 40
Blæstad
2322 RIDABU

E-post kio@kio.no
Tlf 957 69 860

Gir råd til ministeren

14. februar 2013

Harald Solberg
Harald Solberg

Sekretær for Kornbøndenes interesseorganisasjon (KiO), Harald Solberg, har blitt plukket ut til å sitte i Landbruks- og matministerens ekspertgruppe. En gruppe som skal gi råd om hvordan norsk kornproduksjon kan økes.

Gruppen, som består blant annet av fagpersoner innen Bioforsk, UMB, Yara, Felleskjøpet, Graminor og Norsk Landbruksrådgiving, skal innen 1. februar 2013 komme med sine ekspertråd om hvordan norsk kornproduksjon skal økes i takt med en økende befolkning.
– Økt produksjon av korn må ligge i bunnen for å nå målet om å øke matproduksjonen med 20 prosent de neste 20 årene, sier Vedum til regjeringen.no.

Hovedoppdraget til ekspertgruppen knytter seg til agronomiske spørsmål; bedre agronomi/produksjonsteknikk hos bonden, forskning, formidling, implementering, sortsutvikling (inkl bio-teknologi) og kunnskapssystemet (bl.a. samhandling mellom aktørene). Gruppen kan også se på andre spørsmål av særlig betydning, heter det i mandatet.


Del denne siden med andre!

Share on Facebook

© 2024 KIO